mandag den 5. oktober 2009

Mode




En mode er en bestemt gruppe af ting som bliver populære for en stund. Mode bruges mest inde for tøjmode, men det kan også bruges på andre måder fx madlavning, kunst m.m. Mode opstår som et resultat af at en gruppe af unge teenager. Paris, Milano og London er de tre europæiske byer hvor modebranche har stor indflydelse på især vestlige mode. Mode ændre sig også, men ændringen er langsomt.
Hippiemoden: Hippietøj blev moderne i 1970’erne. Alle designerne begyndte at designe hippietøj. Paris var med på ideen, og begyndte med at designe hippietøj. Indisk tøj, er også blevet moderne for tiden. Det har godt nok hippietøj i 1967, folk som var rige der havde råd til tøjet, de tog stilen med glæde. I år 2001 kom hippiemoden op igen, og folk går stadig med det i dag.
Vores kommentar: Hippiestilen er fedt nok, men det kan også være for meget nogen gange. Hvis man skal være hippie, så skal det heller ikke være for overdrevet. Men de fleste hippier er bare overdrevet. Men som i alle ved så skifter det jo også. Man ligger mærke det det hurtigt, for der kommer nye mærker hele tiden.

Skrevet af Pherlyn, Cecilia og Camilla

2 kommentarer:

  1. Det er skide godt emne! suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!

    SvarSlet